Basic Training in General Surgery – Hands-on Workshop, 3rd edition, 27-28.02.2016, Cluj-Napoca

Centrul Sergiu Duca, invita medicii rezidenti anul I si II din specialitatile chirurgicale, la cea de-a treia editie a workshop-ului “Basic Training in General Surgery –  Hands-on Workshop “ , organizat in parteneriat cu: Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” si Institutul Regional de Gastroenterologie si Hepatologie “Prof.Dr. Octavian Fodor” – Clinica Chirurgie 3 , Cluj-Napoca in perioada 27-28 februarie 2016 .

Cursul practic, abordeaza activitatile de baza necesare medicului rezident incat sa poata efectua singur primii pasi in vederea inceperii interventiei chirurgicale cat si tehnicile de baza folosite la incheierea acesteia. Consideram un bun inceput in clarificarea si exersarea ABC-ului chirurgical, munca atat in blocul operator, alaturi de medici cu mai multa experienta, cat si in sala de exercitii practice , folosind materiale sintetice si biologice care sa simuleze cat mai exact situatiile reale .

Daca crezi ca munca in echipa alaturi de colegi, activitatile hands-on si buna dispozitie pot fi benefice inceputului unei curbe de invatare necesara carierei tale profesionale, nu ezita, inscrie-te, noi te asteptam la workshop !!!

Inscrierile se fac pe site-ul www.centrulsergiuduca.ro pana marti, 23.02.2016 , urmand urmatoarele etape:

1. Aplici, la sectiunea Training – Chirurgie generala – Basic Training in General Surgery-Hands-on Workshop-3nd edition – Sign up  .

2. Dupa ce ai fost acceptat vom reveni cu un mail privind alte detalii referitoare la workshop .

Pentru detalii suplimentare : apasati aici ! 

 

Pentru intrebari: secretarycsd@yahoo.ro

Va asteptam cu drag !

Echipa CSD

Comments are closed.