Microsurgical Principles in Ophthalmic Practice – Hands-on Workshop ,2nd Edition, 13-14.05.2016, Cluj-Napoca

Centrul Sergiu Duca, invita medicii rezidenti si tinerii specialisti din specialitatea Oftalmologie, la a doua editie a workshop-ului “Microsurgical Principles in Ophtalmic Practice – Hands-on Workshop “ , organizat in parteneriat cu:

Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu”Cluj-Napoca – Clinica de Oftalmologie

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj-Napoca

Centrul de Aptitudini Practice si Simulare in Medicina ( Biobaza UMF )

in perioada 13-14 mai 2016, la Cluj-Napoca .

Cursul practic, abordeaza activitatile de baza necesare medicului rezident/specialist incat sa poata efectua singur primii pasi in vederea abordarii patologiei globului ocular care necesita folosirea microscopului operator precum si tehnicile de baza folosite pentru efectuarea injectiilor intravitreene.

Consideram un bun inceput in clarificarea si exersarea ABC-ului microchirurgical, munca folosind conditii asemanatoare celor din blocul operator, alaturi de medici cu mai multa experienta folosind materiale sintetice si biologice care sa simuleze cat mai exact situatiile reale .

Daca crezi ca munca in echipa alaturi de colegi, activitatile hands-on si buna dispozitie pot fi benefice inceputului unei curbe de invatare necesara carierei tale profesionale, nu ezita, inscrie-te, noi te asteptam la workshop !!!

Inscrierile se fac pe site-ul www.centrulsergiuduca.ro pana vineri, 06.05.2016 , urmand urmatoarele etape:

  • Pentru membrii CSD :

1. Log-in

2. Aplici, la sectiunea Training – Oftalmologie –Microsurgical Principles in Ophthalmic Practice – Hands-on Workshop ,2nd Edition  – Sign up  .

3. Dupa ce ai fost acceptat, vom reveni cu un mail privind alte detalii referitoare la workshop .

  • Pentru non-membrii:

1. Aplici la sectiunea Membrii activi – Formular de inscriere si astepti un email cu ID si Password pentru a te putea loga pe site

2.  Log-in 3. Aplici, la sectiunea Training – Oftalmologie –Microsurgical Principles in Ophthalmic Practice – Hands-on Workshop ,2nd Edition  – Sign up.

4.  Dupa ce ai fost acceptat, vom reveni cu un mail privind alte detalii referitoare la workshop .

 

Pentru detalii suplimentare : apasati aici !  

Câteva poze de la prima ediție !

Pentru intrebari: secretarycsd@yahoo.ro.

 

Va asteptam cu drag !

Echipa CSD

Comments are closed.